Maak kennis met de bewoners

Hier zijn ze dan, de 14 bewoners. Ze stellen zich graag zelf aan u voor.
Samen vormen zij de woongroep van “Villa Zonnedauw”.

Ik heb een licht verstandelijke beperking met diagnose PDD-NOS. Ik werk 4 dagen bij een zorgkwekerij als hulpkweker en 1 dag in de week bij een basisschool als hulpconcierge. Mijn hobby’s zijn: Diamond Painting, koken, woordzoekers, muziek luisteren en tv kijken.

Donna

Ik ga naar dagbesteding toe. Ik ben gek op felle kleuren en stoepkrijten is een hobby van mij! Wist u dat ik al een paar keer de krant heb gehaald? Daarnaast vind ik het maken watertekeningen met de gieter ook heel leuk.

Denise

Ik werk in een restaurantje in de bediening en de keuken. Ik zit op paardrijden en judo en doe wedstrijden van Special Olympics en speel ook piano en blokfluit. Kleuren, krasboeken, schrijven en griezelige dingen die vind ik heel leuk en ook Nick & Simon. Eten is lekker, ook het gezonde.

Heleen

Ik ben een gezellige dame en in voor een geintje en feestje. Ik hou van uitgaan samen met mijn vriendin. Ook ga ik graag op vakantie met mijn ouders, zus, haar vriend en mijn neefje. Heerlijk alleen dansen en op YouTube surfen doe ik ook graag. 

Romy

Mijn hobby’s zijn streetdance, badminton en ik doe ook graag woordzoekers maken in de krant. Ik hou van feestjes en leuke dingen doen. Ik werk 2 dagen in de horeca, ik werk ook met kinderfeestjes en met de restaurantavond en 2 dagen doe ik inpakwerk of schilderen en ook zit ik op de muziekgroep.

Cindy

Ik ben werkzaam op een hele leuke dagbesteding. Eten ben ik gek op vooral groente! Snoepen kan ik ook wel aardig. Ik ben gek op muziek. Mijn grote hobby is DJ-en ik hoop ooit nog eens op een groot festival te staan lekker veel housemuziek aan elkaar draaien. Lachfilms zijn mijn favoriet.

Rory

Ik ben graag bezig: schrijven van cijfers, schommelen, Mario Kart op de Wii en ondertussen luister ik naar muziek van de Lion King of mijn idool Sinterklaas. Op mijn werk als hulpboer op de boerderij veeg ik het erf schoon en knuffel ik kalfjes. Je mag me wakker maken om sperziebonen te knippen!

Jaspert

Door de weeks  doe ik industrieel werk, zoals schroeven tellen en inpakken. Op zaterdagochtend ga ik altijd graag, meestal op de fiets, naar de gym. Ik kijk en luister graag op de computer of laptop naar K3. Ik houd altijd van gezelligheid, van familie en vrienden die komen koffie drinken.

Kim

Ik ben een vrolijke jongen met autisme en een licht verstandelijke beperking. Ik werk op een atelier. Daar maak ik mooie schilderijen. Tekenen, fotograferen en wilde dieren zijn mijn grootste hobby’s. Je kunt wel raden wat ik dan graag teken en fotografeer.

Tobias

Ik ben een meisje met Down Syndroom. Mijn hobby’s zijn kleuren en op mijn tablet. Ik dans en zing heel erg graag en lees tijdschrift Tina. Ik werk 2 dagen in de horeca en 2 dagen doe ik dagbesteding. Mijn lievelingsdier is een paard. Ik vind het ook heel leuk om uit eten te gaan. Lekker kippenpoten of vis eten.

Arina

Ik heb twee leuke werkplekken: een lunchroom en de kinderopvang. Kaarten maken vind ik leuk om te doen. Ook vind ik het leuk om mandala’s te kleuren.

Jolanda

Ik houd van auto’s en heb een grote verzameling modelauto’s. Het liefst ga ik in mijn vrije tijd naar autoshows of races op het circuit van Zandvoort. Ik heb een hekel aan wandelen, maar op autoshows kan ik uren rondlopen.

Rolf

In mijn vrije tijd speel ik heel graag World of Warcraft, een spel op de computer. Ik verzamel ook allemaal spulletjes van dit spel. Helaas kan ik niet zoveel gamen, want ik werk ook als productie medewerker vier dagen per week. Verder ben ik dol op konijnen. Ik heb er zelf twee, Bruintje en Tanky.

Milou

Ik werk doordeweeks 4 dagen in een kas als hulpkweker. Mijn hobby’s zijn dansles, scouting en YouTube kijken op mijn iPad. Ik speel graag gezelschapsspelletjes, maar memorie speel ik het allerliefst. Ik ga graag uit eten en op vakantie.

Rachelle